Direktlänk till inlägg 8 april 2009

Vilodag!

Av Camilla Lindholm - 8 april 2009 21:48

Efter gårdagens tuffa krosspass på cykel/löp så var det skönt att få en vilodag idag. Jag gillar den typen av pass trots att de är jobbiga. Det känns som att de verkligen gör en hård i kroppen, vilket kan behövas inför Powerman - EM den 19onde. Då ska jag bla tampas med Yvonne Van Vlerken, Heleen Bij de Vaate och Ulrike Schwalbe med flera. Så idag har jag bara simmat och sprungit 14km. Löpningen kändes ganska lätt och dagens simpass var i alla fall lite bättre än gårdagens katastrof.


Idag har vi även lånat Michael Krugers bil och åkt och shoppat på en outlet utanför Palma. Alltid trevligt med outlet när man är fattig som en lus. Dessutom var det tydligen rea på outleten, vilket gör det hela än bättre. Jag köpte ett grönt linne och en hoodtröja från Roxy och två korta jeanskjolar på Mango. Nu blir det ingen mer shopping utan förhoppningsvis bara träning :).

 
ANNONS
 
Ingen bild

Han med Ögat

9 april 2009 13:42

Finns det möjligtvis någon bild på dig med kort jeanskjol?

 
Ingen bild

camilla

9 april 2009 14:21

Hahaha....ja det gör det säkert. Det är tydligt att du inte bor i Malmö, för då hade du säkert redan sett mig :)!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se