Direktlänk till inlägg 6 april 2009

Trött!

Av Camilla Lindholm - 6 april 2009 22:08

Idag har vi kört 5h i bergen. Jag älskar verkligen bergen på Mallorca, en klar dag som denna är de dessutom snäppet bättre, utsikten är magnifik! Det var tur att vi tog turen idag eftersom det tydligen ska börja spöregna igen  :(. Det var en ganska jobbigt tur men jag tyckte ändå att det gick bra. På hemvägen delade vi upp oss, grabbarna körde 180km och vi tog närmsta vägen hem och fick trycka på lite för att hinna hem till simningen. Det blev ingen open water simning för min del, jag hade tur och lyckades få plats bland motionärerna  i poolen (elit och motion har olika simtider), mycket varmare. Döm om min förvåning när jag den första jag stöter på efter simningen är Jocke Berggren. Tydligen är hela triathlongymnasiet här  + några svenska triathleter till. Sista passet blev ett 14km löppass där 10km skulle gå i steady. Det kan låta som ett lätt pass men för Joan och mig innebar det ett tempo på ca 4.00, och det är ganska snabbt tycker jag. Vi skötte oss emellertid utmärkt! Kanske berodde det på att jag sprang i mina power tubes och mina nya tri byxor med kompression från Fusion - grymt sköna! Nu är jag trött i benen och ska snart sova. Måste ladda inför morgondagens krysspass (4x 10km cykel varvat med 5x2km löp).


 
ANNONS
 
Ingen bild

Tussilagon

7 april 2009 08:28

Kom hem till vårvärmen asap :-)

 
Ingen bild

Han med Ögat

7 april 2009 08:53

Skönt att du är i gång igen.
Nu kan jag sova lugnt.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se