Direktlänk till inlägg 2 april 2009

Saker och ting går inte riktigt enligt plan!

Av Camilla Lindholm - 2 april 2009 16:49

Efter två goda träningsdagar, trots dåligt väder, så sa det stopp. Tydligen har jag drabbats av halsfluss med väldigt hög feber som jag  idag fått penicillin för. Så när jag inte trodde det kunde bli värre så var jag naturligtvis allergisk mot antibiotikan som efter enbart ett piller gav mig fina röda utslag under armar, på halsen jumskar. Blir det inte värre kan jag ju stå ut....jag får se hur det artar sig. Så istället för att träna så roar jag mig med att sova ofantligt mycket, otroligt hur mycket det går att sova på ett dygn :).

 
ANNONS
 
Ingen bild

Han med Ögat

2 april 2009 20:28

Osis! Krya på dig!

 
Ingen bild

ModeerF

2 april 2009 21:29

Beklagar, tycker mycket synd om dig.

Kom ihåg var försiktig med Flygplan, förändring av rutiner, nya påhitt och liknande.

Krya på dig!

 
Ingen bild

Tove

3 april 2009 16:50

Åååhh, vad trist Camilla! Krya på dig!
Kram/ Tove

 
Ingen bild

Anna

3 april 2009 19:02

Nämen gumman vad tråkigt!!!! krya på dig!

 
Micke Selvin

Micke Selvin

4 april 2009 18:14

Jaha, det var ju jävligt skoj när man drar iväg på läger! Jag lider med dig :(

http://www.mickeselvin.se

 
Ingen bild

Han med Ögat

5 april 2009 17:12

Hur är det gumman?
Har du blivit bättre?(hoppas att du snart är på benen igen)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se