Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

Ny lägenhet!

Av Camilla Lindholm - 28 februari 2009 21:18

I morgon är det dags...jag ska flytta in i min nya lägenhet. Det kommer att bli en lång och jobbig dag men som tur väl är så får jag hjälp av bla Eskil och Daniel :)! Tur att den enda träningen i morgon består av ett simpass. Med anledning av flytten har nämligen Jens stuvat om schemat en aning varpå jag idag både har cyklat och sprungit. Idag sprang jag dessutom delar av mitt pass tillsammans med IS Göta, en löparklubb här i Helsingborg. Det verkar vara ett glatt och trevligt gäng och jag kommer antagligen gästa dem fler gånger. Det som slagit mig är hur fort de här två veckorna gått och smidigt och lätt det varit att bo här. Helsingborg är en fin stad och jag har trivts förträffligt, men nej (Anna mfl) jag har ännu ingen ambition att flytta hit. Jag trivs minst lika förträffligt i Malmö :)!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

2 mars 2009 20:38

hehehe...vi får väl se hur det blir. Hoppas det gick bra med flytten..det fanns noll marginal för min del tyvärr till föreläsning vilket jag antar att du förstod :-)

 
Ingen bild

camilla

3 mars 2009 12:45

Ja absolut, ingen fara :)!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se