Direktlänk till inlägg 26 februari 2009

Lång men rolig och händelsrik dag

Av Camilla Lindholm - 26 februari 2009 22:08

Den här dagen har sannerligen varit händelserik där jag förutom jobbat även hunnit med ett besök hos Ulla på www.kostverkstaden.com. Där gick vi igenom mitt tredje hårmineralanalystest och jag fick verkligen bekräftat att mitt skräddarsydda vitamin- och mineralprogram verkligen fungerar. Näst intill alla tungmetaller i min kropp är utrensade och överlag ser mineralbalansen bra ut. Det som har känts i min kropp har alltså visat sig stämma även på pappret. Men naturligtvis, ingenting är så perfekt att det inte går att förbättra :)! Vitaminer och mineraler har varit i ropet, tyvärr på ett negativt sätt, åtminstone i pressen. Enligt pressen verkar det vara hur farligt som helst att trycka i sig  några vitamintabletter. Själv tror jag att det ska mycket till innan allvarliga skador visar sig pga alltför högt vitaminintag, men visst allt för ensidig kost har alltid vållat problem. Dock tror jag att det är betydligt vanligare att folk får diverse åkommor pga alltför vitamin- och mineralfattig kost. Men det talas det betydligt mindre om. När fick vi senast höra om vår magnesium- och selenfattiga kost? Men bäst är naturligtvis att man som jag får en kartläggning över sina vitamin- och mineraldepåer i kroppen. Givetvis under överseende av en expert inom området och mot bakgrund från detta skräddarsy ett kostprogram. Nåväl, väl hos Ulla tog jag efter genomgången tacksamt även emot ännu en sakral-kranialbehandling, vilket som vanligt var avslappnade men även lite spännande att få ta del av eftersom det i mitt tycke är så annorlunda.


Senare på eftermiddagen hade jag idag äran av att få prata lite om tankens kraft och vikten av målsättningar för en grupp anställda på TetraPak. Det var en pigg och rolig grupp som ställde en rad relevanta och intressanta frågor. Om två veckor är det dags igen, den gången om motivation!


Träningsmässigt har jag idag bytt mina vanliga straight and turns mot snabba 400ingar. Jag sprang 6st eftersom jag har vilovecka och tycker att det ska få märkas. Dagen till ära sprang jag inomhus vilket antagligen gynnade tiderna rejält, men jag är nöjd! Och inte bara med det passet, utan med dagen som helhet! 
ANNONS
 
Ingen bild

Jonas

2 mars 2009 13:20

Tusen tack för inspirationen i torsdags, har hunnit avverka två trainer pass och två löppass och ett litet bad/simpass och det är nästan lika mycket som jag har tränat sammanlagt de senaste månaderna...;-) Så om denna föreläsn gällde tankens kraft så undrar jag hur det ska gå efter nästa föreläsning (motivation)???
Dottern blev eld och lågor när jag berättade att du skulle kolla om det fanns några lopp för 14 åringar så med det fick jag sällskap i garaget på trainern...
/Jonas

 
Ingen bild

camilla

3 mars 2009 12:46

Tack Jonas, men betänk att en lyckad förläsning ofta beror på åhörarna :) :)!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se