Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

Sol och snabba fötter

Av Camilla Lindholm - 24 februari 2009 22:56

Visst är det underligt, i lördags snöade det och kändes som att vintern hade oss i ett järngrepp. Idag strålade solen från en klarblå himmel, fåglarna kvittrade och det enda som påminde om helgens midvinter var isresterna som låg kvar i mina tänkta löpspår. Men med solen i ansiktet och ett leende på läpparna valde jag istället att köra min intervaller på måfå på de torra cykelbanorna runt Pålsjö. Kanske var det den blå himlen, kanske var det de bleka solstrålarnas lätta smekningar eller just bara det hårda, snabba och torra underlaget som gjorde att dagens löppass kändes sådär härligt snabbt och lätt. Jag är osäker på hur fort jag sprang men känslan var där och fötterna kändes lätta och det räcker för mig :)! På kvällningen hanns även ett simpass med. För första gången fick jag trängas med simklubbar och plaskande tanter. Jag hade tur som hann köra min serie innan jag blev ivägkörd till motionsbanorna av simklubben. Efter det var det bara att ge upp tanken på simningen och gå upp. Men det gjorde inte så mycket...eftersom jag bestämt mig för att det här är en bra dag :)!

 
ANNONS
 
Ingen bild

LarsA

25 februari 2009 07:58

Ingen träning i parken och ändå en bra dag?! Vad har det blivit av dig!

/LarsA

 
Ingen bild

camilla

25 februari 2009 10:22

Haha, det finns ju starka krafter här, varför det är en uppenbar risk att jag kanhända blivit lite hjärntvättad, men om jag lovar att göra avbön när jag flyttar hem....tar ni tillbaka mig då?

 
Ingen bild

LarsA

25 februari 2009 11:31

Det beror kanske på om du vid återvändandet rätt kan besvara följande fråga.
Vilken stad är numera sundets pärla?
Det är en bra fråga för att kontrollera om någon är hjärntvättad eller ej...

 
Ingen bild

Daniel

25 februari 2009 17:02

Du är rolig du Camilla! Is som hindrade dig från att springa intervaller i skogen och du fick springa på asfalten istället... Ja, jag säger då det.

 
Ingen bild

En som vet

25 februari 2009 19:46

Lars: det finns bara ett svar på frågan, oavsett om man är hjärntvättad eller ej....

Pärlan vid sundet heter Helsingborg

:-)

 
Ingen bild

Fel, fel, fel

25 februari 2009 20:40

Pärlan vid sundet (Kalmarsund) heter Kalmar.

 
Ingen bild

Nu får det var nog

25 februari 2009 23:19

Var fan ligger Kalmarsund?!!!

 
Ingen bild

En som vet

26 februari 2009 14:34

Jag tror Kalmarsund ligger vid någon insjö långt långt österut, men jag är inte säker, de delarna av världen är ganska outforskade. Har hört något om ett folkslag där som pratar konstigt och upprepar det mesta, så de gör.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se