Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

Simning med hajar och pirajor!

Av Camilla Lindholm - 22 februari 2009 14:47

I fredags skrev jag ett långt inlägg som dessvärre försvann. Det gjorde mig lite sur så tyvärr har uppdateringarna uteblivit på ett tag. Men sammanfattningsvis så har veckans träning varit bra och idag lyckades jag tom få till mitt distanspass på cykeln trots att det snöade hela gårdagskvällen. Igår halkade jag omkring i snön iPålsjö skog. Jag är erkänt dåligt på att springa i snö men igår tog jag det som en utmaning, fokuserade på att slappna av och bara lät fötterna göra jobbet. För en gångs skull gick det riktigt bra :)! Fram till igår så har det varit en ljusfestival här i staden. Konkret innebar det att när jag var och simmade på fredagskvällen så kändes det som om om jag simmade med hajar och andra stora fiskar eftersom det var värsta lasershowen inne i/utanför simhallen. Det var coolt, men jag är ju å andra sidan van från Egypten då jag simmade ikapp med tonfiskarna :)! Nu ska jag avsluta veckans träning med ett simpass, antagligen utan större fiskar som sällskap.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se