Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

Innesittardag!

Av Camilla Lindholm - 18 februari 2009 19:35

Idag har jag knappt varit ute. Först satt jag jobbade. När det blev tråkigt tog jag en paus för att köra mitt tokjobbiga innecykelpass som idag gick riktigt bra bara för att ytterligare några timmar därefter sitta böjd som en ostbåge över köksbordet. Nu har jag precis varit och simmat och har inte bestämt mig huruvida den här arbetsdagen är till ända eller om jag ska jobba lite till. Förutom att man får trängas bland "snälla blöt inte ner mitt hår - simmare" samt får lite klagomål att jag väsnas så hemskt när jag kör benspark så är det en fröjd att simma här. Vattentemperaturen är 26grader och känns ofantligt mycket varmare än vattnet på Aqva kul. Hm, jag tror inte att jag vill veta vattentemperaturen i den bassängen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Putte

18 februari 2009 21:16

Det är många saker som är bättre i HBG än i malmö, vi kan ju börja med fotbollen, staden i sig, löpspåren etc, men triathleterna är bättre i malmö än så länge

 
Ingen bild

en liten en..

19 februari 2009 23:27

bra sagt.. massa saker e bättre i hbg.. o ja.. det är me triathleter.. ÄN SÅ LÄNGE..
snart finns det duktiga här också,, o så kommer malmö förvandlas till nästa landskrona.. eller nåt värre..

å så kan vi förena skåne me danmark, förutom malmö.. haha! ;)

 
Ingen bild

Skånes hjärta o själ

20 februari 2009 10:39

Kan inte förstå den här jämförelsen mellan HBG o Malmö.

Vi måste ju sammarbeta för självständigheten och få svenskarna att inse att utan oss blir det torkat renskav för deras del.

För övrigt läste jag här för några inlägg sedan om någon Ethel.

Ja tycker det låter coolt, typ Gladiator.......Och utmanarna möter Amber, Elektra o Ethel

Peace

 
Ingen bild

dah!

20 februari 2009 22:00

om du nu e ´skånes hjärta o själ´så e d väl dax att du inser att SKÅNE kan INTE bli självständig sålänge malmö finns me i bilden..

DAH!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se