Direktlänk till inlägg 17 februari 2009

Madonna!!!!

Av Camilla Lindholm - 17 februari 2009 22:09

Idag har jag inte enbart jobbat och tränat utan även lyckats tillägna mig en ståbiljett till Madonnas extrakonsert den 8/8 i år! Helt fantastiskt, jag har alltid drömt om att få se Madonna och det här är antagligen sista chansen. Det ska bli fantastiskt kul och förhoppningsvis en minnesvärd upplevelse. Jag längtar något otroligt!!!!! Annars var dagens löppass kall. Jag tycker det känns lite obehagligt i luftrören när jag springer fort i minusgrader, efteråt blir jag dessutom ofta lite hostig pga den kalla luften. Men jag är ändå väldigt nöjd med passet, det gick bra och sista intervallen gick ovanligt snabbt, trots lite för mig halkigt före.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars K

17 februari 2009 23:48

Äsch! Det var väl en fantastisk dag för en löptur idag. Hög och klar luft, nästan vindstilla och en vacker solnedgång (Jag rundade Arendala lagom för att se solen sjunka ner över Malmö). Och den där hostan var väl inget som inte Dr House kunde bota :-)
Ha det kanon!

 
Ingen bild

camilla

18 februari 2009 19:35

Nä nu känns allting bra när Dr House är med i matchen igen. Fast jag saknar teamet måste jag erkänna.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se