Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Temporär helsingborgare!

Av Camilla Lindholm - 15 februari 2009 19:47

Hm, nu har det varit tyst ett tag och orsaken är att jag varit lite upptagen. I fredags lämnade vi över lägenhetsnycklarna till våra köpare. När jag flyttade in sa jag till Lars att "nu ska jag inte flytta på typ 10år". Tänk så fel jag hade, det gick bra mycket fortare än jag kunnat föreställa mig! Med minitiös planering lyckade jag ändå hinna simma, jobba, cykla kräkpass, skvallra med Anna och Ethel samt ta en drink på det nya innestället Helsing här i Helsingborg, vilket även Henke Larsson gjorde :)! Dagen efter var vi och tittade på en ljusfestival "love and light" och därefter såg vi Wissman på Maxi så nu har jag sett typ hela Helsingborgs kändiselit på en och samma helg. Idag har jag cyklat mitt långpass och simmat så redan 16.30 var jag klar med dagens träning, skönt! Nu ska vi baka rabarberpaj, äta den och slappa. Skönt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se