Direktlänk till inlägg 31 januari 2009

Planering, planering, planering...

Av Camilla Lindholm - 31 januari 2009 17:13

Den här veckan har varit ganska intensiv med ett omfattande planeringsarbete på jobbet, flyttpackning och allt som kommer med det som uppsägning av el, adressändringar etc. Lägg därtill mätingar av min nya lägenhet samt otaliga timmar strosandes i diverse möbelaffärer. Ska mattan vara grön, lila eller turkos - eller rent av neutral?  Ju fler affärer som besöks ju större blir förvirringen. Bäst är ändå kanske att utse max tre inredningsbutiker och låtsas som att deras utbud är det enda kvarvarande i hela världen. Detta är emellertid redan försent ty nu vet jag att utbudet är obegränsat, detsamma gäller dessvärre inte plånboken, och nu får jag försöka ordna upp och strukturera i tankarna för att på så sätt underlätta mitt val. Men lite kul är det också och det är inte utan jag ser fram emot att att möblera min nya lägenhet som jag förhoppningsvis redan får tillgång till någon gång i slutet av februari.


Träningsmässigt bestod gårdagen som brukligt av lite simning och senare på eftermiddagen ett av coach hårda trainerpass. Idag är det enbart distanslöpning på schemat, vilket inte sällan fungerar som någon form av meditation. Idag kan det behövas då det är många tankar som ryms i hjärnan, bäst jag skyndar mig ut bums. Efter det tror jag att jag ska göra precis ingenting.... 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Vargen

1 februari 2009 09:34

Om det är val av matta som upptar dina tankar så finns det ju som bekant en uppsjö av alternativ. Innan köp gör man därför bäst i att syna dem nära tillsammans med en mycket kunnig person på det området :)

 
Ingen bild

Bamsestor

1 februari 2009 16:43

Testa dem ordentligt så du inte får brännmärken på knäna...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se