Direktlänk till inlägg 28 januari 2009

Lägenhetssyn!

Av Camilla Lindholm - 28 januari 2009 22:39

Igår besökte jag min blivande lägenhet för andra gången. Vid första besöket var det så mycket människor i lägenheten att jag inte kunde syna den lika noggrant som jag brukar. Visst den har skavanker, och fler lär nog uppdagas när alla möbler är utflyttade, men den är åtminstone inflyttningsbar. Huvudsyftet var emellertid att mäta väggar och dyl.  Det ska bli jättekul att flytta dit och just nu önskar jag att flytten redan var avklarad. Träningsmässig bjöd gårdagen på löpintervaller och simning. Löpningen gick faktiskt helt okej. Idag hann jag med nöd och näppe med både simning och ett av coach Jens fantastiska trainerpass.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se