Direktlänk till inlägg 23 januari 2009

Tidig morgon!

Av Camilla Lindholm - 23 januari 2009 11:20

Igår fick jag för omväxlingsskull sällskap på ett av mina två löppass. Halv sex slöt jag upp med Eskil och Fredrik för att köra lite löpskolning följt av några straight and turns (sprint på långsidorna och jogg i kurvorna runt en friidrottsbana) alá coach Jens. Tänka sig att det kan vara så fantastiskt mycket roligare bara man är flera :)! Väl ute på banan såg vi en liten trådtunn figur springa fortare än Hjulben - naturligtvis var det Lars Andén som ljudlöst flög runt arenan. Han kom först och lämnade sist!


Idag chockade jag mig själv (och senare även Daniel) med att vara vid simhallen redan vid sextiden. Desto mindre kul var det dock att upptäcka att det var låst. Efter ett tag fick jag sällskap av Anna-Maria och Jocke där den senare var på ett irriterande strålande morgonhumör. Inte blir det bättre av att Jocke tyckte att Aqva kuls iskalla vatten var skönt, vilket han måste vara ensam om i hela världen att tycka. Undrar vad hemligheten är, kanske kyler de vattnet med isbitar nattetid. Nu väntar bara ett cykelpass innan det är dags för helg :)! För övrigt anser jag att The Killers "Human" med dithörande koreografi (speciellt en sekvens) rockar just nu :) :)!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Bamse

23 januari 2009 11:42

Du hävdar bestämt att det blir/är roligare om man är flera?

 
Linda

Linda

23 januari 2009 13:30

Hur orkar ni springa 05:30???

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

The Voice

23 januari 2009 18:07

Vi förstår vad du menar och vart du vill komma Bamse. Bara lugn du räcker till i goda mått.

Men tyvärr detta får du klara av själv, inte för vi misstror dig men let´s face it....

...Du e från Helsingborg

 
Ingen bild

Bamsestor

23 januari 2009 20:12

Pratar ni fortfarande träning....eller "hobby"?

 
Ingen bild

The Little One

25 januari 2009 13:30

The Voice!
sluta hacka på helsingborgare;) de e inget fel på dem..
men däremot de enkla Österlenbönder.. ja.. du, dom kan man säga väldigt mkt om..

till o börja me bör de primitiva stenåldersfolken resa tillbaka i tiden.. back where they belong!

P.S Älska HIF o.. ja... Hata MFF!

 
Ingen bild

Daniel

26 januari 2009 12:05

Det är överskattat och fjolligt att träna med andra.

Man ska lida i ensamhet. Punkt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se