Direktlänk till inlägg 20 januari 2009

Såld till damen med de rosa träningskläderna....

Av Camilla Lindholm - 20 januari 2009 21:03

Idag har jag blivit ägare till en egen lägenhet. Det blev dessvärre inte den som jag helst ville ha men väl en annan, hyfsat fräsch och till ett billigare pris. Den 13 feb ska jag vara ute ur min gamla lägenhet och den 2mars får jag flytta in i min nya. Det blir ett glapp på 2.5ve, men det tycker jag är överkomligt med tanke på hur sent jag köpt lägenheten. Träningsmässigt har jag sprungit och simmat både igår och idag. Idag gästade jag klubbens gemensamma träning. Även om jag oftast springer själv så är det skönt med människor omkring mig. Det gör mig glad. Fast idag fick jag faktiskt sällskap av Eskil under halva passet. Det gick ganska bra bortsett att jag bokstavligen kände mig som Bambi på hal is - det hade fryst på och var ruggigt halt på cykelbanorna.   

 
ANNONS
 
Ingen bild

LarsA

21 januari 2009 07:56

Nu behöver du bara bo parken i drygt två veckor! Kan annars hålla med om att det var halt och lurigt igår. Fruktansvärt nära att gå omkull!Kul att se dig på träningen, hoppas att det blir mer av den varan också framöver.

 
Ingen bild

HornyLittleMudSlut

22 januari 2009 08:28

Milla! jag förstår dig att du tycker det är jobbigt och springa när det är halt. Is å sånt är till Pingviner och Isbjörnar.
Och vad ska en sån söt pitbullterrier som du ute på is göra? ;)
nää.. sånt får du lägga av med och istället försöka jaga kaniner på en äng eller nåt:)

Love!

 
Anna

Anna

26 januari 2009 07:53

Kikar in på din blogg! Grattis till lägenhetsköpet!

http://husprojektet.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se