Direktlänk till inlägg 15 januari 2009

Hemma i den skånska dimman...

Av Camilla Lindholm - 15 januari 2009 21:12

Igår när planet landade på Sturup var allt som vanligt, dvs hela flygplatsen/Malmö låg inbäddad i en skånsk lützendimma, som brukligt vid den här årstiden. I dagens Svd kunde jag dessutom läsa att lundaborna inte kunnat se toppen av domkyrkan på bra länge. Så döm av min förvåning när denna dag bjöd på ljusblå himmel och vindstilla väder. Detta firades med en löptur ute i det fria och senare ett inomhuspass på trainern. Att cykla inomhus är höjden av tråkighet men coach Jens är mästare att göra pass som får tiden att passera snabbt och som dessutom är väldigt jobbiga.

 
ANNONS
 
Ingen bild

HornyLittleMudSlut

16 januari 2009 14:22

hej Milla! ja kör över ´lars´för hans påhopp.. jävligt fegt va d.. håller me om d.. inte en j..el ska lägga sig i ditt privatliv. de är bara låta bli att läsa bloggen om han ska hålla på me sånt shit.. pryla han om han vågar visa vem han e! jag e på krigstigen så jag hjälper gärna till!!!

hoppas att allt e bra me dig annars. Du kan inte förvänta dig bättre väder när du kommer tebax till skåne... så har de sett ut för oss som fick inte följa me dig!


När får jag se din fina solbränna? ;)
saknar di o dina korta kjolar. hihi
smisk&snusk

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se