Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Simträning med tonfiskar!

Av Camilla Lindholm - 13 januari 2009 19:58

För att undgå tristessen av att solbada hela dagarna brukar jag roa mig med att sola ryggen simmandes några meter. Igår var jag emellertid inte ensam på min simtur då jag stötte samman med ett gäng blåfenade tonfiskar som  ocksåvar ute och simtränade (har ännu inte stött på några tonfiskar som löptränar). Vi följdes åt några hundra meter innan de kroknade och jag drog ifrån meter för meter. Hoppas detta betyder att jag blivit en bättre simmare nu :). 


För att upprätthålla mitt sinne för tävling brukar jag roa mig med att utmana mina medtrafikanter i tävlingen att komma först ner till stranden, ca 2.5km bort. För varje passerad gångare får jag 1poäng, förrgår var en bra dag då jag passerade 6stycken. Vidare har jag fastnat för en helt otrolig fiskrestaurang i utkanten av old market. Deras calamari är helt fantastiskt liksom deras havsabborre...mummms. Nu har jag varit där tre dagar i rad och när jag sa att i morgon ska jag åka hem...ville de att jag skulle stanna kvar, tro jag det eftersom jag är en bra kund :)! När jag kom hem låg den här och väntade på mig.....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars

13 januari 2009 20:24

Fegis... kom till skott nu! Folk börjar prata..

 
Ingen bild

camilla

13 januari 2009 20:48

Hej Lars om det är ditt riktiga namn. Berätta för mig vilka det är som börjar prata och om vad :)!

 
Ingen bild

HornyLittleMudSlut

14 januari 2009 01:05

ja.. den va snygg milla.. fin solbränna.. har du fler såna bilder så vill jag gärna se dom när du kommer tebax! den fin.. den där handdukshögen.. men ja.. vad ska man med en sån till? alltså jag har altid haft låtsaskompisar med mig på mina resor.. men att glädjas åt handdukar e lite över gränsen :)
hoppas du har det bra. du förtjänar det!!!!
love
puss&smisk o annat...

 
Ingen bild

Sofie

14 januari 2009 08:33

Hahahahaha, du är underbar Camilla, din simning måste vara på topp nu om tonfiskarna kroknar :-) De var inga tonfiskar i burk va? ;-)
Hoppas du haft det underbart på semestern, kom till Lindängen och skvallra lite en dag :-) Jag är nyfiken ;-) kram Sofie

 
Ingen bild

Tonfisken

14 januari 2009 21:55

Camilla, jag vill inte förminska din prestation men vi hade kört ett hårt pass sailfish hela morgonen

 
Ingen bild

camilla

15 januari 2009 10:52

Hej Lars som uppenbarligen är väldigt förtjust i att spekulera i mina mest intima delar av mitt privatliv. Inte visste jag att mitt PRIVATLIV är så intressant för DIG att du tom säger dig vara beredd att kränka min personliga integritet på din egen blogg!!!! Vill du mig något kan du skicka ett mail eller slå mig en signal, inte komma med anonyma anklagelser på min blogg.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se