Direktlänk till inlägg 23 december 2008

Morgonstund har guld i mun...

Av Camilla Lindholm - 23 december 2008 13:54

Det kan knappast undgått någon att jag inte tillhör de morgonpiggas skara och idag var inget undantag. Dock var jag tidig till bassängen, faktiskt så tidig att badvakterna inte hunnit öppna. Att jag ändå kom in var ren tur eftersom någon av dem glömt att låsa igår kväll. Intet ont anande traskade jag därför in, blev något förvånad över hur mörkt det var men tänkte att mmm vad mysigt att simma i mörker. Efter en 15-20min fick jag sällskap av både simklubbar, badvakter och Martin, vilket var trevligt. Efter det har jag även hunnit besöka Henrik naprapat och springa ett löppass. Nu ska jag bara hämta ett paket från Great Earth på posten och packa innan jag beger mig till Stockholm för att fira jul. God jul på er!!!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva

24 december 2008 14:20

God Jul & Gott Nytt År
Kram Eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se