Direktlänk till inlägg 22 december 2008

Snart jul...

Av Camilla Lindholm - 22 december 2008 12:15

..och då tycker coach Jens att det är dags för mig att börja röra på mig igen, helt berättigat eftersom jag nu anser mig själv färdigvilad. Första veckan är dock väldigt lugn vilket är tur eftersom det brukar vara svårt att komma åt bassängtider pga alla röda dagar. Eftersom jag kommer att spendera julen i Stockholm kan det dessutom vara en utmaning att få in de 3 planerade cykelpass som veckan erbjuder. Jag åker i morgon eftermiddag och kommer tillbaka till Malmö på fredagkväll.


Lördagen spenderades med att äta spontansushi med gula blad (som Eskil valde att kalla roten ingefära) med ett par vänner och igår lyckades jag både beställa en resa och röra på mig lite. I övrigt kunde jag även notera att den larv som suttit i kökstaket nu några dagar är borta.....jag har inte betsämt mig för ifall jag vill veta vart den har tagit vägen...


För att muntra upp er alla i decembermörkret så får ni drömma er bort till denna härliga video.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tussilago

22 december 2008 12:40

OJ OJ OJ, gud vad jag drömde mig bort till den videon, kan det vara ymnigt snöfall, eller kanske en vit vägg? Kanske glömde du videon?

 
Ingen bild

Anna

23 december 2008 00:21

Åh..ha en riktigt god jul snäckan. Ta hand om dig och mys. Vila upp dig tills den norrländska faran kommer tillbaka ner till Skåne :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se