Direktlänk till inlägg 20 december 2008

Smörgåstårta med kesella!

Av Camilla Lindholm - 20 december 2008 12:56

Igår hade vi julavslutning med julklappsutdelning, champagne och smörgåstårta på jobbet, vilket måste anses vara ett mycket klokare val än att äta traditionell tråkig julmat. Det var väldigt trevligt och gårdagens citat får en av mina kollegor stå för när hon motiverade sin andra portion smörgåstårta med "tror ni verkligen att det är ren majonäs i smörgåstårtan...jag tycker att det känns som kesella! Ja det är nog kesella..då kan jag ju ta en bit till, eller hur?"  Enligt mina mycket eminenta smaklökar var det uppenbart att det enbart var majonäs :)...fast det inger väl inga begränsningar gällande intaget en fredag alldeles nära jul .....:) . Om detta var gårdagens citat så får dagens citat bli det som en  bankrådgivare nynnade på när vi pratades vid idag: "..den som spar, han har snart inga pengar kvar...".  Tänk på det i finanskrisens Sverige.... Nu ska jag sätta mig på cykeln och trampa fram lite energi ett litet tag.

 
ANNONS
 
Ingen bild

The Voice

20 december 2008 14:11

Du ska inte lyssna på Bankrådgivare, myndigheter o sånt.

Du behöver inte vara orolig för majonäsen killar gillar fluffiga tjejer. Hälsa din kollega detta.

Ta hand om dig!

 
Ingen bild

Banktjänstemannen

21 december 2008 11:18

Naturligtvis syftade jag på Camillas bank inte min egen, tycker hon ska byta.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se