Alla inlägg under november 2008

Av Camilla Lindholm - 5 november 2008 13:37

Det besked jag fick från naprapaten idag var inte direkt det jag hoppats på. Dessvärre är höften inte alls bra och frågan är bara ifall problemet just nu är rent muskulärt eller om det även kommer från en disk. Oavsett vilket så är det inget som kan ordnas på ett par behandlingar. Dessvärre finns ingen annan råd nu än att vila, vilket naturligtvis inte är optimalt 3veckor innan en tävling. Men håll tummarna att jag ska repa mig så att jag kan genomföra tävlingen på ett godkänt sätt.

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 4 november 2008 20:37

Igår och idag har jag varit grymt effektiv på jobbet med både föreläsningar, handledningar och tentarättning som resultat. Dessutom hann jag träna två pass både igår och idag, även om det inte känns alls bra i höften. Idag var jag hos massören som hittade både det ena och andra i det ömma området. Allt fick han inte loss men förhoppningsvis kommer det bli bättre på sikt. I morgon ska jag till naprapat-Henrik igen. Håll tummarna att jag tillfrisknar snabbt. Nu återstår bara lite mer tentarättning och House innan det är dags att sussa.....

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 2 november 2008 20:27

Den här helgen har både varit bra och dålig. Bra, dvs trevlig i det avseendet att jag umgåtts med människor jag tycker om och det är en mycket viktig del av livet. Dålig har den dock varit träningsmässigt. Redan under första passet, simning, kände jag av min höft som spökat väldigt länge nu. På kvällen hade jag riktigt ont och under lördagens löppass fick jag avbruta efter 1.15 Då var jag verkligen inget trevligt sällskap.... Idag har jag bara cyklat ett kort pass på trainern som tur väl var gick betydligt bättre. Hoppas att det är ännu bättre i morgon.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se