Alla inlägg under november 2008

Av Camilla Lindholm - 19 november 2008 04:45

Idag har det varit en väldigt varm dag här. På schemat stod det löpning och simning. Löpningen gick okej medan simningen gick under förväntan eftersom höften gav sig till känna och jag kände mig tvingad att avbryta passet. Vid universtietspoolen träffade vi på två svenskar som simmade och pluggade här i Tempe, ganska nice måste jag säga. Efter det så käkade vi lunch på vårt numera nya stamhak, Pita Jungel. När man köper dricka här så ingår påfyllning, vare sig man vill eller inte tydligen. En bit in i lunchen kommer nämligen servitrisen ut med ett extra glas coca cola till Jocke med kommentaren "just in case". Det är ju inte speciellt lustigt att folk här är feta när de hela tiden uppmuntras att dricka extra, plus att matportionerna är jättestora. Det är bra för oss, mindre bra om man kör bil och inte rör på sig under dagarna.

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 18 november 2008 01:51

Idag har det varit varmt. Men eftersom värmen är torr här så svettas vi nästan ingenting. Det är en lustig känsla att inte bli svettig på cykelturen eller under/efter gårdagens löptur. Däremot blir vi väldigt torra i halsen, vilket gör att man vill dricka hela tiden och blir lite hostig.

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 16 november 2008 17:42

Nu har vi landat i Tempe och installerat oss på hotellet. Resan gick bra utan missöden och nu har vi även bekantat oss med den amerikanska frukosten som innehöll flera hypersockrade och färgglada sockeralternativ. Idag tänkte vi simma och springa en sväng.    

Av Camilla Lindholm - 14 november 2008 19:22

är jag nu. I morgon åker jag och klubbkompisen Tove till Arizona. Cykeln är servad och nerpackad, liksom en hel del andra saker. Idag fick jag även min sista behandling innan resan och kanske träffade Henrik rätt idag. Han knäckte ingenting i ryggen utan angrep bara musklerna runt höften. Bla behandlade han en ny muskel som var riktigt stel och tajt och som ev fastnat lite i andra muskler/bindväv. Just nu ser min rumpa lite suspekt ut efter behandlingen då man skulle kunna tro att jag blivi misshandlad pga av alla skumma röda märken som jag har fått :), fast så farligt är det inte. Tydligen ska det finnas ett tält på tävlingsplatsen med terapefter som utövar den behandlingmetod han använder sig av. Jag kommer antagligen ta en behandling där innan tävling. 


Igår var det även kontraktskrivning och det var ett ungt par som köpt lägenheten. Tjejen kände igen mig som sin lärare på gymnasiet. Snacka om att världen är bra liten ibland. Dessutom berättade de att de öppnat en kökslåda full med vattenflaskor, kosttillskott, bars och gel. Då blev de lite konfunderade....  

Av Camilla Lindholm - 12 november 2008 22:46

Äntligen verkar det som att vi får vår lägenhet såld. Det är med lättnad och med vemod, eftersom jag verkligen gillar vår lägenhet och inget hellre vill än bo kvar här :(! Priset blev lite lägre än vi ville men det är vi nog inte ensamma om i dessa tider. Vidare har jag lyckat simma och cykla idag. Dessvärre känns höften inte riktigt okej. En ljusglimt var annars den behandling jag fick testa idag. Jag har nämligen varit hos Ulla på www.kostverkstaden.com och testat kranial-sakralbehandling. Det var en häftig upplevelse som gjorde mig väldigt avslappnad och dåsig efteråt. Själva behandlingen är väldigt mild och mjuk men det jag kunde känna var små ryckningar lite var stans i muskulaturen, mest i ben/höft och på vänstra sidan där jag har ont. Vill ni veta mer så gå in på http://www.kstf.net/docs/informationsblad_kstf.pdf.Av Camilla Lindholm - 11 november 2008 23:04

Idag har jag faktiskt tränat lite. Först ut var simning som gick okej så länge jag undvek voltvändningar. På kvällen var det löpning medan mäklaren visade lägenheten för en spekulant, bra tajming va :)? Jag tog det ganska försiktigt under löpningen men tyckte att det gick bättre än på länge, dessvärre fick jag lite ont efteråt. I morgon är det tänkt att jag ska cykla och simma en sväng. Däremellan ska jag fixa lite med cykeln, se på en lägenhet, gå på en för mig ny sorts behandling (återkommer om den efteråt) samt jobba. Det ser ut till att bli ytterligare en dag med ett hektiskt schema. Därför är det nog bäst att jag kastar mig i säng bums. Så, god natt.......

Av Camilla Lindholm - 10 november 2008 20:54

Idag har jag varit hos Henrik igen. Återigen har han knäckt några kotor i nacken och i bröstryggen. Där är jag tydligen hur stel som helst jämfört med ländryggen där kotorna istället tycks flytta på sig bara någon funderar på att snudda vid dem. På frågan om det fanns någon risk att jag blev överrörlig även i bröstryggen av allt knäckande bara tittade Henrik på mig, skrattade och sa "Nä jag BORDE knäcka dig varje dag för att du ska få upp något sånär "normal" rörlighet. Du är MYCKET stabil i de här områdena" . Hoppas, hoppas att behandlingarna kommer ge snabb effekt. Annars är det en hel del annat som måste hinnas med innan jag åker. Jag har ganska mycket jag måste göra den här veckan på jobbet, plus att jag bör förbereda mina lektioner som jag har på mån/tis när jag kommer hem. Några av dem har jag aldrig hållt tidigare och är dessutom på engelska, vilket är en utmaning för mig.

Av Camilla Lindholm - 7 november 2008 11:19

var det idag. Den här gången fokuserade Henrik lite högre upp mot bla nacken. Tydligen hade jag en hel del låsningar i detta område och förhoppningsvis kan detta påverka höften positivt. Jag har haft problem där vid ett tidigare tillfälle med väldigt stora kroppsliga följder i mage, knä och fötter som resultat. Många kiropraktorer menar att C2 kan liknas vid kroppens proppskåp. Även idag kommer jag vila men sedan ska jag göra ett träningsförsök. Det känns inte som att detta är den optimala uppladdningen till en tävling men jag har inget val. Eller som Jens sa en gång , det är bättre att komma undertränad än att inte kunna köra alls. Så, så får det bli!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se