Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Shop-express

Av Camilla Lindholm - 30 november 2008 18:52

Gästbloggare: Daniel Runemalm


Senaste tiden har insamlandet av vuxenpoäng gått ganska bra. Bland annat kan nämnas att Finansportalen numera återfinns bland "Favoriter" i verktygsraden. Gud vad smidigt man kan jämföra bankernas boräntorn! Korta och långa och tvååriga och tjugoåriga och en och annan dollarkurs.


Sen ett par månader tillbaka har jag också Ica-kort. Givetvis utan bank-funktionen, där man ska sätta in pengar och få kredit och annat sånt jox som är helt onödigt. Det räcker ju utmärkt med ett enda bankkort! Och kredit är skit. Min filosofi är att man handlar bara för så mycket pengar som man får på kontot varje månad.


Ica-kort är istället mycket bra för en anna sak, nämligen Shop-express. I teorin är idén helt överlägsen! Att själv scanna och packa sina varor är ju ett otroligt tidssparande avtryck i vardagen!

Att slippa köa bakom elvabarnsfamiljen med tre överfulla kundvagnar med coca cola och chips och istället gå fram till shop-expresskassan och bara dra kortet och säga hej då är utan motstycke överlägset!


Men det finns ju nackdelar också. Det tar oceaner av tid för mig att väga och skriva ut prislappar i frukt- och gröntavdelningen. Där står jag, med dussinet kassar med frukt och grönsaker och ska väga den ena efter den andra, skriva ut lappar och scanna och päronen ramlar ur påsen och rullar åt alla håll och bakom mig ringlar kön lång och jag tänker att kassörskan är tusen gånger bättre på det här än mig.


Så nu måste jag träna. Träna på att bli bra på att shop-expressa frukt och grönsaker. Ica-Maxi stänger 20.00 I am on my way! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

19 december 2008 13:56

I själva verket är det Coop Forum som har tjänsten Shop Express. Ica Maxis heter endast ICA självscanning.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se