Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Grand Canyon!

Av Camilla Lindholm - 27 november 2008 02:03

Idag har det varit bara nagra fa plusgrader och sporegnat hela dagen. Lustigt att det kan skilja sa mycket i temperatur pa sa korta avstand, men det ar hojden som gor det. Grand Canyon var magnifikt och jag ar verkligen glad att vi tog oss tid att aka upp hit. Dessutom var bade Tove och jag glada over att man kunde kora runt hela (man kan ga ner i den ocksa forstass) eftesom vi bada har lite ont i vara ben :)! Efterat bjod Tove mig pa fodelsedagsmiddag - harligt! Och just nu har vi krypit ner i sangen, laser bok (snart) och ater amerikanska jattekakor och dricker te. Ganska mysigt eller hur?


Igar pa Victorias Secret berattade Tove att expediten fragat om hon tyckte det var dyrt i USA, varpa Tove svarade att det var mycket dyrare nu sedan dollarn stigit i varde jamfort med den svenska valutan. Expediten nickade och sa "aha sa er dollar ar mycket dyrare an var dollar"!

 
ANNONS
 
Conny

Conny

27 november 2008 08:22

Ja att Schweiz har dollar, det vet väl de flesta amerikaner.
Grattis till ett bra lopp!

http://www.halmstadtri.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se