Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Pust...

Av Camilla Lindholm - 25 november 2008 21:05

Nasta gang jag aker till USA ska jag bara ha med mig skunkiga klader som jag kan slanga och sedan ersatta med allt nytt jag anda kommer att kopa :)! Storsta problemet nu ar att fa med allting hem utan att betala extra pa flyget. Vi aker med Brittish airways som tillater tva bagage om max 23kg. Pa vagen hit slapp vi betala for cykeln eftersom den vagde under 23kg. Problemet ar att jag gjorde rookie-misstaget att ta med en for liten resvaska sa nu ar den full. Helst vill jag  inte lagga mer grejer i cykelvaskan med tanke pa overvikten - vilka problem man kan ha i dagens konsumtionssamhalle :)!


Nu har Ted lamnat oss och snart aven Jocke. Tove och jag kommer stanna nagra dagar extra och ar just nu pa vag mot Sedona och Grand Canyon. Dar uppe ska det vara sno, vilket kommer bli smartsamt :)!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Putte

25 november 2008 22:49

Trodde det var dyrt i USA nu? Shopping gör en lycklig jag tror till och med det är vetenskapligt bevisat ;-)

Sen verkar det finnas en viss avundsjuka mot Helsingborg från några av dina läsare?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se