Direktlänk till inlägg 21 november 2008

Som krispiga senhöstar....

Av Camilla Lindholm - 21 november 2008 17:32

Igår var registreringen till tävlingen. Den förflöt smärtfritt och vi hann även ta en kort simtur på tävlingsbanan. Dessutom fick jag en kort behandling för min höft och min ömma nacke. Tycker emellertid inte att behandlingen var lika bra som den jag brukar få av Henrik, men den var gratis :). Jag kan iofs tänka mig att de inte riktigt vågar ta i här, med tanke på arbetsbelastning och stämningsrisk. Annars har Ted Ås sakta börjat tillfriskna (han har drabbats av en förkylning) och Jocke fortsatt roa oss. En kväll på väg in i en mataffär förtäljde Jocke att han älskade att springa i skogen tidig höst och sen vår, för då var luften så krispig och sval, precis som här. Då var det 27grader varmt. Jockes acklimatisering har nog gått väl. En annan dag skulle vi mötas vid huvudingången på en shoppingmall. Problemet var bara att shoppingmallen hade 6 ingångar så vi hittade honom aldrig. När vi kom hem hade han sorterat alla sina non stop och åt en färg i taget. Som en sann patriot sparade han naturligtvis de gula och blå till sist.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars K

22 november 2008 08:08

Hej Camilla!
Tänkte bara passa på att önska dig lycka till på tävlingen! Jag kommer att hålla alla tillgängliga tummar och göra mitt bästa för att följa dig på nätet. Grattis i förskott på födelsedagen förresten!

 
Ingen bild

camilla

22 november 2008 22:05

Hej vad kul att höra ifrån dig. Tack för påhejningen och grattningen av min födelsedag. Hoppas att allt är bra med dig och att vi ses snart.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se