Direktlänk till inlägg 12 november 2008

Såld!

Av Camilla Lindholm - 12 november 2008 22:46

Äntligen verkar det som att vi får vår lägenhet såld. Det är med lättnad och med vemod, eftersom jag verkligen gillar vår lägenhet och inget hellre vill än bo kvar här :(! Priset blev lite lägre än vi ville men det är vi nog inte ensamma om i dessa tider. Vidare har jag lyckat simma och cykla idag. Dessvärre känns höften inte riktigt okej. En ljusglimt var annars den behandling jag fick testa idag. Jag har nämligen varit hos Ulla på www.kostverkstaden.com och testat kranial-sakralbehandling. Det var en häftig upplevelse som gjorde mig väldigt avslappnad och dåsig efteråt. Själva behandlingen är väldigt mild och mjuk men det jag kunde känna var små ryckningar lite var stans i muskulaturen, mest i ben/höft och på vänstra sidan där jag har ont. Vill ni veta mer så gå in på http://www.kstf.net/docs/informationsblad_kstf.pdf. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se