Alla inlägg under oktober 2008

Av Camilla Lindholm - 7 oktober 2008 23:09

Om jag höll på att blåsa bort i söndags så var vädret desto bättre igår. Måndagar brukar vara ganska hektiska då jag normalt försöker hinna med tre kortare träningspass. Igår lyckades jag skapligt med det och att dessutom  förbereda delar av spinningutbildningen som jag ska ha nästa helg och dessutom jobba på mitt "normala" jobb. För att effektivisera min tid så åt jag tom middag vid datorn och inte förrrän halv ett kunde jag med gott samvete gå och lägga mig. Denna dag har nästan varit en repris av gårdagen med undantaget att jag bara tränat två pass, ett simpass och ett löppass. Träningen flyter fortfarande inte helt bra men dagens löppass var ändå en stor förbättring vilket inger hopp :)! Nu tänkte jag gå och lägga mig och säger därför; god natt och sov så gott!

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 5 oktober 2008 22:23

Sedan i torsdags har jag varit på konferens i Halmstad. Det var trevligt och givande att lyssna på alla föredrag. Som vanligt var en del strålande, andra bra och några minre bra för att uttrycka mig milt. På grund av konferensen har det blivit väldigt lite träning den här veckan och idag när jag äntligen skulle cykla lite längre har det blåst storm och regnat hela dagen. Det var inte alls kul att cykla i det här vädret kan jag meddela. I morgon börjar en ny träningsvecka som jag hoppas blir bättre.....

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 2 oktober 2008 09:58

Idag, om några minuter för att vara exakt, åker jag till Halmstad och konferensen jag tidigare berättat om. Onsdagar brukar normalt vara veckans tyngsta dag men igår blev det bara lätt träning. Coach Jens hade nämligen beordrat tvångsvila eftersom jag inte riktigt varit mig själv den senaste tiden. Så här i efterhand var det nog ett klokt beslut för gårdagens träning var verkligen ingenting att skryta om. Idag har jag bara simmat och i morgon ska jag bara springa lite lätt. Hoppas jag är lite piggare tills på söndag för då är det lite längre cykling.  

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se