Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Men vad trevligt, nästan en vilodag!

Av Camilla Lindholm - 30 oktober 2008 18:19

Idag har jag bara simmat som enda träning, men det höll på att sluta i fiasko när vi inte fick komma in i simhallen som var låst, mörk och öde. Tydligen hade ingen informerat oss om att bassängen var stängd. Som tur väl var så fick vi simma på Aqva kul istället även om det blev lite väl stressigt att hinna avverka passet innan jobbet. Väl på jobbet blev jag kallad "fröken" av mina studenter hela två gånger.....det gillade jag inte alls....jag föredrar faktiskt Camilla :)! Därefter har jag varit hos frissan, vilken jag skulle besökt för hur länge sedan som helst. Men jag har inte haft tid..... Ja och nu sitter jag framför datorn och försöker jobba undan lite grejer. Full rulle alltså, nästan vilodag till trots :)!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se