Direktlänk till inlägg 29 oktober 2008

Lite trött...

Av Camilla Lindholm - 29 oktober 2008 22:14

har jag varit idag. Först sprang jag några progressiva intervaller med den rekordlånga vilan 30sek - Jens är inte generös med vilan precis, men jag klagar inte då jag tyckte att det räckte. Därefter skulle jag titta på mina studenter när de examinerades på avsnittet motionsprogram. De var väldigt duktiga så därför kände jag mig fruktansvärt dum när jag helt plötsligt attackerades av en komaattack som gjorde det svårt att hålla ögonen uppe. Det hade absolut inget med deras prestationer att göra, bara att jag av någon anledning kände mig så sovtrött. Kanske var det gårdagen som gjorde sig påmind. När jag tränar hårt brukar mitt sömnbehov öka och får jag inte det tillfredsställt, ja då blir jag komig mitt på dagen. När jag kom hem var jag tvungen att ta en kvarts power nap innan dagens andra löppass och kvällens simning. Nu tänkte jag faktiskt tokslänga mig i sängen eftersom jag har en tidig simmorgon.....god natt och sussa sött :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se