Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

Hård dag på jobbet!

Av Camilla Lindholm - 28 oktober 2008 21:59

Sådär efter 4 regnskurar, ett gäng lussekatter (jepp första för i år och jag ääälskar lussekatter med saffran), 1 dr House och en 7 timmars träning sitter jag här och försöker summera dagen. Eller vad sägs om 3000m siming (2000m i tävlingsfart), drygt 5h cykel (3h i tävlingsfart) och 10km löpning i tävlingsfart, det måste väl berättiga till en drös lussebullar :)! Det som slog mig under cykelturen är alla vägarbeten runt om i Skåne. Att de håller på att gräva upp hela Malmö till oigenkännlighet har nog de flesta i denna stad erfarat. Men att övriga Skåne numera håller på att sluta på samma sätt det kanske inte alla har koll på. Helst av allt skulle jag vilja sova nu, synd då att det är nu som nästa jobb tar vid, det som innefattar lektionsplanering och tentarättning.......pust.........

 
ANNONS
 
Linda

Linda

29 oktober 2008 11:12

Kul att läsa att du är på banan riktigt ordentligt igen! Hur kommer din satsning se ut nästa år..? Kalmar?

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

Anders

29 oktober 2008 16:27

Och så en lågkonjunktur på detta så har de inte råd att fylla igen hålen...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se