Direktlänk till inlägg 26 oktober 2008

2xvinst!

Av Camilla Lindholm - 26 oktober 2008 21:06

Yes jag har inte skrivit på ett par dagar. Om vi börjar med fredagen så gick den i racer-fart med simning, jobb, cykling, föreläsning och sedan ladys night med bla Martin Stenmarck som avslutning. Väldigt trevligt men det var en toktrött Camilla som fullkomligt dunsade i säng den lite väl sena kvällen. Därmed var det kanske inte konstigt att lördagen gick i seghetens tecken med endast lite kort löpning och ett lätt cykelpass på 2.5h Trevligt nog var det sol så att jag slapp erfara det som Daniel så målande beskrivit skånevädret på sistone.


Så idag var det avslutning på Skånes GP som jag deltagit i och faktiskt haft den äran att leda fram till idag. Dagens lopp sträckte sig över 6km backig terräng som pga av dagens spöregn även kleggat till sig så där härligt som det kan bli om man blandar jord och löv till en mjuk sörja. Daniel kunde inte nog påpeka hur nöjd han var med underlaget, som den orienterare han i grund och botten är, medan jag som brukligt poängterade fördelarna med att springa på asfalt. Nåja, jag lyckades vinna loppet och hela GP:t vilket kändes härligt, underbart och skönt. Efter en seg prisutdelning var jag iskall och det först efter ett par timmars sömn som jag vaknade med normal kroppstemperatur igen. Dagens sista träningspass blev ett lite halvslött simpass och nu ska jag ladda lite till morgondagens träning och heldagsmöte på jobbet. So long! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tove

27 oktober 2008 13:40

Grattis! / Tove

 
Ingen bild

Kristina

27 oktober 2008 19:25

Grattis!
Du radar upp vinsterna efter varandra, härligt.
Synd det inte var som i golf för då hade du varit miljonär:)

 
Ingen bild

camilla

27 oktober 2008 21:51

Haha, ja det är nog sant faktiskt. Undrar vad det är för fel på min hjärna som ägnar mig åt den här otacksamma sporten.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se