Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

Ännu en dag till ända!

Av Camilla Lindholm - 22 oktober 2008 19:32

Dagen började relativt tidigt med cykel där jag fick sällskap de två första timmarna av Eskil. Innan han lämnade mig för att rulla hem yttrande han några uppmuntrande ord i stil med "fy fan vad sakta det gick idag". Då  blir man riktigt peppad :)! Antagligen är jag inte snabbare och den enda undanflykt jag har är att jag sparade mig till mina 4x30min i IM-fart som jag skulle köra lite senare. Träningsdagen avslutades med ett crosspass löpning på 10km, även det i tänkt IM-fart. Dessvärre gick det nog lite för fort, vilket inte alls är särskilt bra. Det gäller ju att vänja kroppen i en fart jag kan hålla hela vägen. Efter en snabb dusch bar det sedan iväg till Latinskolan för att hålla en föreläsning om prestationspsykologi för elever på idrottsgymnasiet och nu tänkte jag avsluta dagen med att förbereda den work shop jag ska hålla på fredag kväll om pulsbaserad träning i spinningsalen. Samma kväll ska även jag och några tjejer gå på Ladys night med bla Martin Stenmarck. Det ska bli kul men snacka om hektisk kväll.


Idag har jag även fått svar på dopingtesterna som jag tog i samband med duathlon-SM. Naturligtvis var de negativa (dvs ingen doping). Men trots att jag vet att jag är ren så blir jag nervös för tänk om jag fått i mig något av misstag! Sedan har jag även hämtat ut ett stort paket från Great Earth med massor av godsaker i form av bla säkra kosttillskott, återhämtningsdryck, sportdryck och bars.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Patrik

23 oktober 2008 12:36

Jag läste det jag ville läsa men förstod att jag måste läst fel när det stod...kosttillskott, återhämtningsdryck, sportdryck och BÄRS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se