Direktlänk till inlägg 21 september 2008

2a på Duathlon-SM!

Av Camilla Lindholm - 21 september 2008 22:11

Livet just nu är som jag tidigare skrivit en enda röra och det har varit svårt att fokusera fullt ut på träningen ett tag. Bland annat därför kändes dagens lopp innan start som ett enda stort frågetecken. Det visade sig bli en jämn och spännande kamp om andraplatsen. Turligt nog för mig visade det sig att jag hade dagens piggaste ben. Lisa Nordén drog inledningsvis iväg i ett vansinnigt högt tempo som inte ens många av herrarna mäktade med att följa. Därefter fortsatte hon att dryga ut sin ledning både på cyklingen och andra löpningen. I mål var hon 4.5h min före mig. Fantastiskt bra och den enda bortförklarning jag kan hitta på är att jag är långdistansare och inte tränad för distansen :)! Lika överlägsen som Lisa var lika spännande var kampen om andraplatsen. Danska löpesset Joan Blaufoss hade ca 25sek ledning på mig inför cyklingen. En ledning jag snabbt cyklade in men inte drygade ut nämnvärt. På något sätt kände jag mig nöjd med det, tills plötsligt  Eva Nyström upp vid min sida och jag tvingas vakna upp ur min dvala och trampa på lite. Vi följdes åt till växlingen och under andra löpningen lyckas jag hålla Joan och Eva ifrån mig. I mål var jag kanske 30sek före Eva. Eftersom SM gick på hemmaplan var det extra kul med mycket folk som hejade längs med vägarna. Även om jag aldrig reagerar så betyder ni jättemycket för mig. TACK TACK för allt stöd.  

 
ANNONS
 
Linda

Linda

22 september 2008 10:05

Gratulerar! Måste kännas kul efter alla problem du haft. Mvh

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

Annie

22 september 2008 12:37

Grattis Camilla! Vad bra du körde=)

 
Ingen bild

Anna

22 september 2008 13:52

Ett stort grattis till dig! Kramar från Anna

 
Ingen bild

Anders L

22 september 2008 16:49

Grattis! Men som åskådare undrar jag en sak:

Höll du verkligen på att springa fel ut på sista löpningen eller skämtade du bara lite med publiken?

 
Ingen bild

camilla

22 september 2008 17:05

Tack för alla uppmuntrande ord. Anders, naturligtvis skämtade jag, allt för att hålla uppe spänningen. För visst var det spännande när Eva och jag sprang ut samtidigt! Fast visst var jag imponerande snabb i växelområdet åtminstone....:)!

 
Ingen bild

hsb

22 september 2008 21:14

ahhh, nu fattar jag. Det är för spänningens skull du alltid simmar/cyklar/springer fel.... Borde jag ju förstått...

 
Ingen bild

Filip

22 september 2008 22:17

Snygg körning, inte dåligt att hålla både Joan och Eva bakom sig på löpningen! Grattis!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se