Direktlänk till inlägg 19 september 2008

Kroppsrenovering

Av Camilla Lindholm - 19 september 2008 09:30

Onsdags var något av en kroppsrenoveringsdag då jag både var hos naprapat-Henrik och kost-ulla. Hos Ulla gick vi igenom mitt andra hårmineraltest. Det hade hänt massor på bara dryga 2månader. Bland annat hade min insulinkänslighet minskat, sköldkörteln, binjurarna, musklerna och lederna kapacitet förbättras. Mao hade stressen på min kropp reducerats vilket måste ses som fantastiskt. I flera fall var balansen mellan olika mineraler betydligt bättre och mycket av otäcka tungmetaller hade försvunnit, särskilt, aluminium och uran. Aluminium är en synnerligen läskig tungmetall med starka kopplingar till Alzheimer - brrr. Den finns i nästan all deo, något som tål att tänkas på. Därmed inte sagt att det inte finns saker att åtgärda. Jag har tydligen en kvicksilverstörning i kroppen som bla skulle kunna kopplas till mitt ständigt låga järnvärde. Dessutom har jag svårt att bryta ner proteiner och kolhydrater vilket gör att jag tenderar att lagra dem som fett istället. Det är ju mycket bättre att använda dem för det de är till för tycker jag :)!  Nåväl, extremt intressant är det och det ska bli kul att se hur jag mår om en sådär 6månader.

 
ANNONS
 
Ingen bild

kristina

20 september 2008 15:11

Hur gör man för att använda proteinerna och kolhydraterna istället för lagring?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se