Direktlänk till inlägg 17 september 2008

Uppdatering....

Av Camilla Lindholm - 17 september 2008 09:46

...kanske kan vara på sin plats efter några dagars total tystnad. Helgen spenderades i Helsingborg tillsammans med Anna, vilket var välbehövligt och mysigt. För andra veckan i rad fick jag även en löptur i Pålsjö skog och det var nästan lika trevligt den här gången, bortsett från att jag vid ett tillfälle sprang fel. Jag skyller på usla markeringar! Träningsmässigt är annars den här veckan ganska lugn eftersom den kommer att avslutas med duathlon-SM som i år går av stapeln här i Malmö, vilket är extra kul. Dessvärre är det inte riktigt lika lugnt i mitt huvud för tillfället och det är en av anledningar till att jag inte bloggat på ett tag. Träningen har känts väldigt ofokuserad på sistone men jag  hoppas emellertid kunna samla tankarna till söndag och förmå mig själv att prestera ett godkänt resultat, men jag får nog be er att hålla tummarna.   

 
ANNONS
 
Ingen bild

hsb

17 september 2008 14:17

du brukar väl aldrig springa/cykla/simma fel?? Konstigt att alla banor oavsett sport i hela världen är dåligt markerade....:)

 
Ingen bild

Kristina

17 september 2008 18:12

Javisst, alla tummarna i Nybro hålls för dig!

 
Ingen bild

camilla

18 september 2008 12:30

Tack Kristina, hsb, hahaha, jag vet nog vem du är :)!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se