Direktlänk till inlägg 6 september 2008

Fredagsflirt hos naprapaten

Av Camilla Lindholm - 6 september 2008 19:20

Gästbloggare Daniel Runemalm:


P3 är ju som bekant den enda radiokanalen som går att lyssna på. Enda undantaget är möjligen Skånepartiets lokalradio i Malmö, där ett gäng halvrasistiska och skånepatriotiska tomtar bedriver djuplodande journalistik som går ut på endera att Sverige ska lämna tillbaka Skåne till dess rättmätiga ägare - dvs Danmark - eller att roten till allt ont i samhället beror på islamistiska fundamentalister som sakta men säkert infiltrerar västvärlden, och i synnerhet Sverige.

Då och då lägger man in en del musikaliska inslag i form av en frikyrklig variant av Skånesången, en godtycklig Edward Persson-låt eller "Danmarks natonalhymn", som man noga poängterar, samtidigt som man återigen beklagar sig över det förfärliga att Danskarna lämnade ifrån sig Skåne efter det förlorade kriget och nederlaget 1658. Här snackar vi  långsinthet...!


Då och då ringer det in en partimedlem, den ene tokigare än den andra, och skränar något som denne läst i dagens Metro, som inhämtades under den dagliga promenaden genom stan under åsyn av "såna där små huligan-muslimer" som alldeles säkert är på väg att spränga Turning Torson i småbitar, eller åtminstone vandalisera någon kommunal egendom eller råna en pensionär, som för övrigt borde ha högre pension.

Med andra ord är det rätt humorfyllt att lyssna på Skånepartiets lokalradio.


Men frånsett detta tomte-program är alltså P3 det enda lyssningsbara radiokanalen. På nämnda kanals program "Krister" kan man på fredagseftermiddagarna lyssna till ett lättsamt inslag kallat "Fredagsflirten". Kort går det ut på att en singelkille- eller tjej ska välja på tre kandidater som tävlar om dennes gunst. I fredags var det en tjej som skulle välja på tre killar.

 Den förste killen verkade minst sagt skum. På frågan om vad han tyckte var en lämplig aktivitet som första dejt, hasplade han efter en halvminut av öh:ande och  äh:ande och med ett språk, som (OBS! Subjektiv fördom!) sade att han bor någonstans djupt inne i någon skog och det roligaste han vet är att köra trimmad Volvo och snusa, att jovisst, den självklara första dejten var att på fredagskvällen så går man tillsammans till naprapaten...!


Efter en effektfull konstpaus fortsätter han ivrigt, uppenbarligen nöjd med sitt svar, att det är ju "jättekul att ligga där tillsammans och knaka lite".

 En något ställd programledare säger något i stil med. "Eh... ja det var ju ett intressant svar... vad säger du om det?" och menar då tjejen, som alldeles uppenbart bor någonstans på Södermalm. Inte helt otippat blir den stackars fordonskillen, som förhoppningsvis inser att han i fortsättningen borde hålla sig till bio eller promenad i parken, idiotförklarad med kommentaren: "Asså, det verkar ju jättekonstigt, måste jag säga... asså faktiskt... verkligen jättekonstigt."


Fortsättningen av programmet blir en ren förnedring av "kille nummer ett". På frågan vilket land han skulle vilja vara så sammanfaller hans val Australien givetvis "verkligen inte" av tjejen, som vill vara USA. I ett sista desperat utfall väljer killen att stoltsera med att ibland går han till gymmet och "drar lite i skrotet där", varpå tjejen naturligtvis "inte alls tycker om att gå på gymmet".

Kronan på verket blir när den fnissande programledaren ska summera de tre aspiranterna och börjar med att säga "Väljer du kille nummer ett, den gymmande killen som gärna går till naprapaten på första dejten och skulle vara Australien om han var ett land, eller väljer du kille nummer två som...."


Nu ska jag fortsätta smälta bort till den mäktiga live-versionen av Lars Winnerbäcks "Du hade tid", ni vet den där Idde Schultz sjunger med i refrängen.


"...du säger, det har varit rätt så tomt här och det är verkligt skönt och se dig. Du säger jag kan bära väskan hem till mig. Och du betalar taxin och jag kan bara hänga med och jag tittar ut i mörkret och drar nåt skämt..."


Töntvarning? Ja, lite.

 
 
Ingen bild

The Voice in the Ghotto

7 september 2008 11:37

När det kommer såna här blogginlägg känner jag att jag förvandlas till .. Arrg, iiihhhh, eeh aaaaaaaaaaa.....Hes Back-The Voice

Då jag e en exeptionell analytiker uttrycker jag mig i punktform:

1. Riktiga skånepatrioter vill inte lämna tillbaka Skåne till Danmark.

Motivering: Det finns inga större fördelar med att tillhöra Danmark oavsett hur vi tycker om Stockholm, AIK, DIF, tunnelbanor o dyl.

2. Hur attraherad går det att vara av en tjej som om hon vore ett land ville vara USA.

Motivering: Först: Positivt är att USA är stort vilket många killar uppskattar hos brudar. Negativt är att det är ett RYMLIGT land (Ja snuskit menat). De flesta killar gillar en tjej som e TIGHT. Därför skulle en smart tjej säga San- Marino eller Luxemburg.

En smart kille skulle säga ett land som är avlångt och format som något vackert och
signifikativt för manligheten.


3. Australien är dessutom ett perfekt land att para ihop med USA

Motivering: Australien har i sin historia varit en ö för fångar. USA emmelertid vill kontrolera mer än de rår på och földaktligen gillar killen att vara fånge och kontrolerad medan tjejen vill hålla i taktpinnen och förtrycka honom.
Denna bruden hade ju verkligen sina drömmars man och hon missa chansen.

Tillägg, enligt August Strindberg (som ju anses ha varit ett geni) förtrycks ständigt mannen av den ondskefulla och kontrollerande regeringen som lever i kvinnans väsen. (Här kan ni inte klanka på min åsikt då jag lämnar Strindberg som referens).

4. Snusa är manligt.PUNKT

Hälsningar en del av skånes hjärta och själ.

 
naprapat

naprapat

9 september 2008 13:54

Haha, ibland surfar jag runt och läser vad som skrivs om min branch och ibland måste jag säga att jag blir förvånad. Det är inte klokt vilka puckon det finns.... kommentares som skrevs innan mig här va skitkul!
Bloggenlägget var skitbra det med. Att tilläggas ang. "Fredagsflirt hos naprapaten"... hittade de faktum värdens underbaraste tjej på just en naprapatklinik, närmare bestämt på Naprapathögskolans elevklinik i STHLM. Så henne knep jag med mig för... snart tre år sedan. Att gå på dejt till en naprapat, han kan inte haft en skruv fast någonstans. Däremot kan jag rekommendera er singelkillar som vill ha en tjej med klass, elevkliniken. Det är alltid snygga tjejer där med både stil och attityd. Men lättflirtade är de inte, haha. Lycka till.

http://www.naprapatkontakten.se

 
Ingen bild

Daniel

12 september 2008 09:16

The Voice in the Ghetto --> Blir alldeles mållös av förundran över hur du kan vrida och vinkla dina analyser.

Det är lite som det här inslaget i "Hipp Hipp": Och det var alltså Carola som sjöng "En evighet" och evigt, ja det är ju universum och universum kan man ju titta på i ett teleskop och igenom det ser man stjärnor, och då är det alltså "Stora Björn" som ska in på lodrät fyra.

Naprapat --> Nä, på honom var inte skruvarna lösa - det fanns inga alls!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards