Direktlänk till inlägg 30 augusti 2008

Hård dag på jobbet!

Av Camilla Lindholm - 30 augusti 2008 17:24

Daniel och jag har precis konstaterat att vi inte tycker att Trelleborgsloppet är ett välorganiserat och trevligt lopp, tråkig bansträckning och seg organisation. Hade vi gjort bra ifrån oss hade vi säkert haft överseende med detta, men nu retade det oss förfärligt. För egen del vill jag helst glömma loppet som kändes toksegt redan från start och det berodde inte på att det började med en liten stigning. Benen ville bara inte denna lördag och min egen förklaring är den hektiska veckan med ganska mycket stress kombinerat med minimal sömn. Speciellt sömnbristen tror jag var avgörande för det dåliga resultatet. Vårt intryck av loppet blev knappast bättre av att det efter loppet inte bjöds på någonting alls, inte ens vatten! Jag tog en mugg vatten från ett bord som jag trodde tävlingsarr. stod för och blev helt stum när jag fick svaret att det endast var för Trelleborgs kommun! Jag ber så jävla mycket om ursäkt då Trelleborg om jag ovetande snodde lite kranvatten från ert bord! Loppet kostade ju bara 150kr så vad kan man begära.....


Väl hemma fortsatte klagandet tillsammans med Tove (vi skulle simma i havet) och vi kunde båda konstatera att det vi helst ville nu var att dra en filt över huvudet sova och vakna upp i toppform  lagom till IM Arizona i november. Det är lustigt, efter att ha klagat ett tag känns det mycket bättre....


Lars passade på att agera fotograf under tävlingen och nedan får ni avnjuta några bilder. Första bilden är Martin och jag innan loppet, de två mittersta från prisutdelningen och den sista precis innan start. Daniel, Martin och jag blickar ut över startfältet, observera att alla andra står vända åt andra hållet, dvs det håll vi ska springa åt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kristina

30 augusti 2008 19:36

Ni var med andra ord "kärringar mot strömmen"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se