Direktlänk till inlägg 27 augusti 2008

Jaha nu regnar det....

Av Camilla Lindholm - 27 augusti 2008 09:26

Den här veckan har jag vilovecka med reducerad träning. Dock betyder det inte riktigt att jag pillar mig i naveln hela dagarna, fast det skulle vara skönt. Nu har mitt "riktiga" jobb satt igång och jag har en del att göra där som jag antagligen delvis skjuter upp till helgen, men som ändå ligger och retar mina tankar hela dagarna. Igår var jag även hos Ulla på www.kostverkstaden.com för ytterligare en hårmineraltestanalys. Det ska bli jättespännande att få ta del av resultatet om ett par veckor. Även om det oftast har längre tid än 2-3mån så tycker jag mig redan känna några förbättringar som jag inte kan hitta någon annan rimlig förklaring till.


 

Träningsmässigt blev det igår bara ett lätt löp- och simpass och idag är det tänkt att jag ska cykla hårt. Problemet är bara att det för tillfället regnar i Malmö. Jag räknar kallt med att det ska sluta så att jag kan köra min tur i kväll istället.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Svampen

27 augusti 2008 15:13

Det verkar regna ständigt/ofta i Malmö.......... och enligt radion är det rätt vanligt med skottlossning och rån också, har detta något samband?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se