Direktlänk till inlägg 24 augusti 2008

Veckosummering

Av Camilla Lindholm - 24 augusti 2008 15:26

Idag har jag bara cyklat, eller bara och bara det blev i allafall en 5h med 4x15min insprängd IM-fart. Så här i efterhand blev det ett bra men ganska lustigt pass. Tove och jag rullade ut från Malmö, snurrade runt lite i närområdet då vi helt plötsligt stötte på Lars A för att en stund senare även stöta samman med Tessan som var på väg till Höllviken. När det så var dags för våra intervaller så gjorde Lars A narr av oss. Tove och jag låg i bågen medan Lars A satt rakt upp och såg lika ansträngd ut som när jag har en puls på 110. Efter ytterligare ett tag fick han antagligen nog då han klagade på hunger och sa "...jag tror jag rullar hemåt nu...". Snälla Lars om du ändå sagt något i stil med  att du skulle dra/köra/cykla hemåt, men RULLA! Antagligen tyckte han att vi cyklade så långsamt att han nästan höll på att trilla av cykeln. Förnedring är ordet.


Annars  känns det skönt att få summera veckan. Det gör det alltid och jag förvånas alltid varför eftersom det redan dagen efter börjar om igen - precis som vanligt, dag efter dag, vecka efter vecka.....ja ni fattar. Fast nästa vecka har jag faktiskt vilovecka, dock utan någon hel vilodag, och det ska bli skönt. Skönt är även att OS äntligen är över då det ger mer tid över till annat (som att träna själv tex). Det har varit klart ansträngade med dessa tidiga mornar och all dramatik som alltid följer med stora mästerskap...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se