Direktlänk till inlägg 23 augusti 2008

Syndaflod på väg...?

Av Camilla Lindholm - 23 augusti 2008 20:01

Ja vad ska man säga mer än att lyckans smed återigen lett åt mig idag eftersom jag slapp cykla i det här makalösa regnvädret. Istället har jag ägnat mig åt lite löpning och simning i havet. Döm om min förvåning men förtjusning när Lars förbarmade sig över mig och ställde upp som träningskamrat vid simningen - jag ogillar skarpt att simma själv i havet. Nåväl det var faktiskt skitkallt och jag led passet igenom. Det var tom riktigt aptråkigt! Väl uppe på land mötte vi en man iklädd regnkläder och badring! Han log åt oss där vi spatserade i våtdräkter och påpekade att vi idag valt helt rätt kläder. Måhända misstog han dagens regnväder för syndafloden. Själv ansåg han kanske att han kunde klara livhanken med hjälp av badringen medan vi i hans ögon säkert skulle överleva genom att simma oss till frihet - phu det där sista lät förfärligt jobbigt. Skönt i alla fall att sista simpasset för veckan är över och att det i morgon enbart väntar ett långpass på cykeln. Håll tummarna för att turen håller i sig och regnet drar bort.  


Middagen igår var givetvis trevlig och som brukligt vid bufféer kunde jag inte hejda mig själv i tid, vilket fick till följd att magen stod i fyra hörn och jag inte alls mådde särskilt bra, när jag i själva verket borde mått som en prins. Tur att jag inte var lika oaktsam med vinet :-)!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se