Direktlänk till inlägg 22 augusti 2008

Äntligen fredag...

Av Camilla Lindholm - 22 augusti 2008 17:47

Idag har jag för en gångs skull nästan haft för tur med vädret. Ungefär samtidigt som jag rullade ut ur Malmö såg jag svarta moln torna upp sig på himlen ovanför mig och jag förberedde mig mentalt för ett inkommande oväder. Men det närmsta ovädret jag kom var dyngsura vägar men inget regn uppifrån och väl tillbaka i Malmö igen lyste solen varmt och skönt. På cykelturen stötte jag ihop med Jona och vad kan mer säga än att vi hade olika uppfattning om hur mycket kläder som krävdes under dagens tur. Jag var iklädd i cykelbyxor och tröja medan Jona hade handskar, dubbla byxor, dubbla långärmade tröjor och en cykeltröja på det.  Tilläggas bör att hon snart ska till Hawaii så hon var ute och acklimatiserade sig i förtid - smart!!!


Nu är jag emellertid precis klar med min träningsdag innehållande alla tre grenarna och ska snart till St Marcus och äta god mat tillsammans med Lars och hans familj. Lars mamma Stina har fyller nämligen år. Till min förtjusning hade de med sig kasse äpplen - Lars brukar kalla mig för äppelmask eftersom jag är synnerligen förtjust i just äpplen :-)!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se