Direktlänk till inlägg 12 augusti 2008

Lerig, blöt, trött men lycklig!

Av Camilla Lindholm - 12 augusti 2008 17:00

Ibland har man tur som tex att det stod cykel på gårdagens schema och inte på dagens. För det har nämligen öst ner hela dagen tills ungefär precis nu när jag är klar med träningen. Det här är andra veckan med Jens som coach och den ska visst vara hård, vilket i alla fall dagens löppass var (tur att man fick en andpaus vid simpasset i morse). Faktum var att jag bävat lite för passet (men även sett fram emot det som en utmaning), inte för tiderna men för den obefintliga vilan därtill. Det visade sig emellertid gå strålande och jag är jättnöjd över min prestation men även lite förundrad och imponerad över att Jens kunde pricka så rätt vad gäller tid. Han är grym helt enkelt :-)!För övrigt kanske några av er märkt att hemsidan är uppdaterad med lite nya bilder - vilket jag har www.style-it.com att tacka för. Ja och så har jag fått en ny samarbetspartner, www.greatearth.se som har allt när det gäller kosttillskott. Särskilt förtjust är jag i deras sportdryck med extra mycket proteiner och bars som inte bara gör sitt jobb utan också smakar godis :-)! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se