Alla inlägg under juni 2008

Av Camilla Lindholm - 4 juni 2008 22:39

Idag har jag varit i Lund hos Ulla på www.kostverkstaden.com. Innan jag for till Brasilien gjorde jag en hårmineralanalystest som sedan skickats till USA för analysering och idag har vi gått igenom den. Den ger verkligen en heltäckande bild av hur mineralhalterna är och förhåller sig till varandra i kroppen. Detsamma gäller tungmetaller och gifter som tyvärr finns mer eller mindre i våra kroppar. Aluminium får vi t.ex i oss via deo!


Som jag skrivit tidigare tycker jag mig ha hyfsad koll på vad jag stoppar i mig och resultatet visade heller ingen katastrof. Därmed inte sagt att allt var perfekt, långt därifrån - det finns en hel del att jobba med, med förbättrat hälsotillstånd och förhoppningsvis prestationsförmåga, återhämtning och immunförsvar som följd! Jag kunde inte undgå att bli lite smålyrisk över hur överskådligt resultatet var samt hur många pusselbitar plötsligt föll på plats som varför jag ofta drabbas av mickrobristningar i muskulaturen, ont i senor och ligament etc. Eller att mina misstankar om att jag inte bör äta för mycket mjölksocker faktiskt stämmer! Det ska blir spännande att äta enligt rekomendationerna och se vad det leder till. För visst är det underligt hur angelägna vi triathleter är att ha de fräckaste cyklarna, nyaste kläderna, bästa komponenterna och senaste våtdräkten medan det duger att på sin höjd köpa ett billigt värdelöst multivitamin som kroppen inte kan ta upp för att hålla maskinen som ska dra runt pedalerna i trim. Ja och så träna hårt som f--n, med risk för att kroppen inte kan ta emot träningen pga att vissa saker i kroppen är i obalans. Cyklarna byter vi lätt ut, likaså kläderna när de gjort sitt. Kroppen är dessvärre inte riktigt lika lätt att byta ut. Därför torde det vara mer logiskt att satsa pengarna på den. Eller åtminstone både ock:-)!  Det var bara min lilla fundering!

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 3 juni 2008 21:37

Idag har jag tillbringat dagen uppe i och utanför Turning Torso. Vilken tur då att jag valde en av sommarens blåsigaste dagar till detta. Många har klagat över att bilderna på hemsidan ser hemska ut och att jag bums bör byta ut dem. Med anledning av detta gav mig Lars i födelsepresent ett studiobesök hos en fotograf för att åtgärda detta. Nej jag har inte nyss fyllt år utan detta var i slutet av november - jag är höst/vinterbarn och därmed skytt. Anledningen till att jag inte plåtat tidigare är att jag inte haft några kläder att plåtas i. När jag kom hem från Brasilien väntade till min förtjusning ett paket från Saucony innehållande rosa/vinröda tävlingskläder. Inte nog med att min cykel utmärker sig, jag kommer nog synas lite extra mycket med de här kläderna också - coolt! Jag har verkligen INGEN erfarenhet av att plåtas och gillar det heller inte särskilt mycket men nu är det gjort och bilderna kommer att finnas till beskådning på min hemsida inom kort. Jag skulle nämligen få dem i morgon eller i övermorgon.


Träningsmässigt händer det inte mycket, knät gnisslar fortfarande och i morgon ska jag få ett andra skjut - laser naturligtvis- vad trodde ni?!

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 1 juni 2008 19:21

Härligt med sol :-)! Idag har det varit ytterligare en varm och skön dag här i Malmö. Till skillnad från Floripa känns solen när den ligger på starkare här (i Floripa var det ju höst) men i skuggan känns det nästan kallt. I Floripa var det mer som att stiga in i en bastu, varmt överallt (både i solen och i skuggan) men det går knappt att lokalisera var värmekällan är. Idag testade jag att springa lite men det gick inte så bra för knät så jag åkte och fick laserbehandling istället. Det är frustrerande att mitt knä gör så ont. Jag känner mig förvånandsvärt pigg för övrigt, nästan som om jag inte kört en IM.


Här kommer lite bilder från tävlingen!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se