Direktlänk till inlägg 29 juni 2008

Söta bär!

Av Camilla Lindholm - 29 juni 2008 22:29

Igår ägnades dagen åt smultronplockning till Lars förtjusning som åt två portioner av de röda bären (se ovan). Själv äter jag dem helst naturella utan socker och mjölk. Jag fick ihop över en liter på bara ett par timmar. Inte illa. Ja och så sprang jag som vanligt då´rå. Idag tänkte jag "slippa" springa eftersom jag nog fått ihop över 10mil (bara distans då tyvärr) och istället testa att cykla en sväng för att få vila benen, vilket gick mindre bra och slutade med att jag nu har ruggigt ont igen. Dessvärre är det svårt att simma här då alla simbassänger är stängda och vattnet typ 15grader - brr! I morgon ska jag åter få tortyr. Egentligen ska man visst vänta 7dagar innan man tar nästa behandling men eftersom jag åker hem i morgon så tänkta jag passa på och behandlaren tyckte att det var okej. Vi får se hur det går. Förra gången fick jag blåmärken som fortfarande är kvar, det kommer inte kännas nice att "borra" på dessa.


Annars har det varit en tävlingshelg utan dess like, dock utan mitt deltagande. I onsdags var det tempo-SM i cykel och mitt lag tog silver i lag endast 30s från guldet. Kanske hade jag kunnat hjälpa till att ta guldet om jag varit frisk. Igår var det sprint-SM triathlon och min kära klubbkompis Tove vann, något jag unnar henne eftersom hon kämpat hårt och även varit skadad mycket. Idag var det stafett-SM som min klubb vann i sedvanlig ordning. Förra året fick jag vara med att bärga guldet - i år blev det inte så. Jag är både glad och lite vemodig. Jag unnar alla deras framgångar men kan inte låta bli att själv fundera över hur fort jag skulle simmat, cyklat och sprungit; eller på hur länge mina knän tänker gnissla surt så fort jag rör på mig. Varje gång jag ger mig ut är jag både sugen på att köra hårt och rädd för för att köra sönder mig på samma gång. Det är en underlig känsla.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kristina

30 juni 2008 21:14

Tips!
Tänk på att inte plocka smultron som växer intill vägar där hundägare ofta går :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se