Direktlänk till inlägg 27 juni 2008

På besök i tortyrkammaren!

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2008 21:54

Idag har jag varit på ett nytt besök i tortyrkammaren. "Läkaren" tittade lustigt på mig när jag sa att jag faktiskt längtat att få komma dit. Det är ju inte att jag längtar till själva behandlingen utan mer effekterna av den. Tydligen var han imponerad eller snarare rädd över att jag tålde så mycket som  jag gjorde. 4bar eller vad det var, var tydligen rekord i vad någon klarat av. Han tyckte att jag led av ett genetiskt fel med för hög smärttröskel :-)! Jag tror inte att jag har högre än någon annan, utan gnäller tvärtom över småsaker ganska ofta :-)! Dock har jag en förmåga att uthärda smärta om jag VERKLIGEN vill och behöver, men det är jag övertygad om att alla kan bara de fokuserar och vill tillräckligt mycket.


Innan behandligen hann jag springa lite och efteråt simmade Lars och jag några meter. Ja just ja, jag har dragit ner Lars i skoträsket och tvingat honom att köpa ett par skor, hans gamla ser för bedrövliga ut. Vi får se ifall jag kan springa i morgon då jag just nu är ganska öm i mina knän.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Han med Ögat

28 juni 2008 08:39

Tuff brud i lyxförpackning ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se