Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Terapi i form av skoshopping!

Av Camilla Lindholm - 25 juni 2008 22:38

Om gårdagens terapi bestod av kostnadsfri smultronplockning så var dagens terapi lite mer plågsam för plånboken. Idag var det rea i Karlstad och eftersom jag ändå bestämt mig för att åka in och simma så kände jag att jag likväl kunde fördriva tiden med lite shopping. Det blev lite underkläder och två par skor - inte helt oväntat kanske och det var nog tur att Lars inte var med eftersom han hade blivit galen. Han tycker nämligen på fullt allvar att det räcker att äga ett, kanske max två par skor :-). Men de var väldigt billiga och skoaffären jag var inne i var ruggigt bra, så bra att jag lätt kunde köpt fler par. Det blev ett par söta ballerinaskor och ett par med alldeles för höga klackar som jag nog inte ens kan ha på jobbet - vissa av mina kollegor brukar nämligen kommentera mina skor ibland (vissa brukar reta sig på att det låter när jag går men det struntar jag  i :-)), men detta paret är det nog bäst att de aldrig ser :-)!


Annars upptäckte jag nya smultronställen när jag var ute och sprang en sväng. Hm, kanske ska jag plocka dem i morgon, eller i övermorgon. Får se! 
ANNONS
 
Ingen bild

LarsA

26 juni 2008 08:00

Självklart måste du fota dina inköp o lägga upp på bloggen. Finns det inga bilder så har det inte hänt...
LarsA

 
Ingen bild

camilla

26 juni 2008 21:05

Det ena paret kan jag lägga upp här, det andra måste nog ha kvällsljus :-)! Men kanske har det inte hänt, då kan jag köpa ett par skor till, eller...?

 
Ingen bild

Daniel

27 juni 2008 10:54

Ballerinaskor tycker jag är de bästa! Hade jag fått välja ett par skor som alla kvinnor i hela världen hade varit tvungna att ha på sig från och med nu och till den tidpunkt då växthuseffekten fått jorden att gå under, ja då hade det blivit ballerinaskor!

Tveklöst!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se