Direktlänk till inlägg 24 juni 2008

Nyplockade sommardoftande smultron

Av Camilla Lindholm - 24 juni 2008 22:43

Idag har jag inte gjort mycket matnyttigt mer än klappat katten och hunden samt plockat smultron. Ja och försökt springa lite. Här på landet finns ingen stress och man hälsar på alla bilar man möter samt växlar några ord med de bybor man stöter på. Hade man gjort det i Malmö hade man blivit betraktad som en idiot. Men på landet gäller andra lagar. Jag minns när jag för första gången som liten lantis besökte Stockholm och åkte tunnelbana. Som den byfåne jag var kunde jag inte låta bli att stirra på folk omkring mig och förundras öven den döda blick alla hade. Inte förstod jag att människor ibland när det blir för mycket folk vill avskärma sig från varandra. Och att skapa en död intetsägande blick är ett effektivt medel för detta. Annars var det skönt att gå iväg några timmar för sig själv och terapiplocka en hel liter smultron och fundera igenom lite saker. Tack även ni som tröstat mig med snälla kommentarer. Det är skönt att ni finns :-)!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se