Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Resklar!

Av Camilla Lindholm - 19 juni 2008 13:35

Så nu ska jag snart ge mig av mot Sollerön och midsommarfirande/tävlande. Sådär skoj att sitta tokmånga timmar i en bil helt själv men det kan inte hjälpas. Jag får skruva upp musiken och vråla med - det gör jag alltid när jag är själv och även ibland när Lars är med. Och nä jag sjunger verkligen inte bra.... 
ANNONS
 
Ingen bild

Krzysia o Ecke

20 juni 2008 10:30

Gla Missommar

Dikt:
Sveriges kåtaste triathlet du e
O vi vill osso va me

Ta hand om dig

Theeee. ... .. .wow.....

 
Ingen bild

Kristina

20 juni 2008 19:40

Jag måste bara få kommentera de nya bilderna. De är SUPERSNYGGA.En stylad tjej i läckra träningskläder är något speciellt.

Jag har letat på din hemsida efter alla 30 bilderna. Hade du lagt upp dom där?
Lycka till midsommar tävling och skönsång.

 
Ingen bild

camilla

20 juni 2008 20:44

Tack så mycket Kristina. Nä jag har inte lagt upp dem. Bilderna är så stora så jag får nog åka till min webmaster. Krzysia och Ecke ni är allt för roliga med era fantasier - jag är övertygad om jag inte ens kommer i närheten av er.....

 
jona

jona

22 juni 2008 22:52

jag håller med om att bilderna är lätt porriga, meningen är nog att man ska bli sugen på att cykla. Härligt att du visar lite nya aspekter av livet som triathlet. Från den mer glamorösa sidan. Kram o kraft.

http://www.yogajona.se

 
Ingen bild

Krzysia

23 juni 2008 22:47

vi vet att ingen kan komma i närheten av oss...dahahaha=)
men vi vet att You Have It in You, Babe!
bara släpp loss..pusspuss..

 
Ingen bild

camilla

23 juni 2008 22:53

Jona, jag försöker bara leva upp till årets triathlontema - porr! Triathlon är en sexig sport. Krzysia, jag är en timid och lugn person utan fallenhet för sexuella utsvävningar,så jag förstår inte vad du pratar om :-)! Det porrigaste jag kan åstadkomma är cykelbilder med full mundering. Ni å andra sidan......

 
Ingen bild

Zlatans bästa kompis

23 juni 2008 23:13

Är det vattenfast smink eller mejkar du dig i T1?

 
Ingen bild

camilla

24 juni 2008 10:06

Vilken du fråga! Växlingstiderna måste hållas nere så självklart är det vattenfast smink.

 
Ingen bild

Krzysia

24 juni 2008 22:55

camilla, dina porriga bilder är ju bara början... du e på rätt väg...
och om det där med att du e lugn person utan fallenhet för sexuella utsvävningar säger jag bara HAHAHA..

och ja.. jag o eskil har lite konstiga ideér, men de e bara för att vi e sååå coola!!

SNUSK E NICE!!!:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se