Direktlänk till inlägg 18 juni 2008

Nej men det var väl tråkigt...

Av Camilla Lindholm - 18 juni 2008 23:06

...var Daniels kommentar när Ryssland utökade sin 1-0 ledning några minuter in i andra halvlek. Eskil poängterade snarare faktumet att det var lika bra att Sverige förlorade med 3-0, för att de skulle förstå hur dåliga de var. Det är underbart att se på fotboll med likasinnade (läs fotbollsanalfabeter) eftersom man under matchen kan föra andra diskussioner än specifikt fotbollsrelaterade. Eskil är en av de mest underhållande individer jag för närvarande känner till, eller som Lars A en gång så tydligt uttryckte det: den mannen är ju galen :-)! Som vanligt vid Eskils sällskap fick vi ta del av flera kreativa formuleringar man kan sända till sin käraste via SMS. Eskil uttryckte även sin bestörtelse och bekymran över hur ordentliga och pryda seriösa idrottstjejer enligt hans sätt att se det är. Jag skulle kunna ge många exempel på goda citat, men min pryda inställning till ämnet förbjuder mig att yppa dem...:-)!


Så till ett par goda nyheter:


1. Idag körde jag ett fartpass bestående av ett gäng korta submaximala lopp med 4x45sek hård löpning insprängd. Det var jobbigt men kul samt en extra utmaning för huvudet eftersom man måste vara så dödligt fokuserad för att verkligen få ut allt. Vi kör den här typen av träningar väldigt sällan men jag gillar dem verkligen, vilket är lustigt eftersom jag kallar mig själv långdistansare :-)! Det bästa var ändå att det inte gjorde alls ont!!!!!!


2. Idag bytte jag även min gamla Look 585 mot en splitt ny babyblå Casati med rosa styrlinda och vit/rosa sadel. Nice. Jag hann även ut på en kort provtur och utan att överdriva så var det den skönaste linjecykel jag suttit på. Det var kärlek direkt. Dessvärre fick jag ganska snart punktering och eftersom jag numera inte äger punkagrejer (låg i den förlorade väskan) så fick jag gå hem.


I morgon åker jag upp till Sollerö och kanske, kanske kan jag ställa upp i det loppet. Fantastiskt i så fall. Raffis magic hands är helt otroliga.   

 
ANNONS
 
Ingen bild

LarsA

19 juni 2008 08:20

Alltid intressant att bli citerad... I detta fall kan jag dock inte förneka vad jag sagt!

Camilla - du kan inte förvara dina dyra cyklar i era uppenbart osäkra vindsförråd!

När kommer det bilder på den nya cykeln?

Lycka till i cykelloppet - känner jag dig rätt så blir det nog tävling!

Kan du maila numret till Raffi - jag skulle kunna ha användning för lite av hans magiska händer...

LarsA

 
Ingen bild

camilla

19 juni 2008 08:31

Nä, du jag har oxå förstått att det inte går att ha dem där. De får bo i lägenheten från och med nu. Annars kommer jag inte kunna sova gott om nätterna. Bilder kommer så småningom men den liknar väldigt mycket min tempocykel, bortsett från att det är en linjecykel :-)! Jag mailar...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se