Direktlänk till inlägg 17 juni 2008

Andnöd efter två dagar....

Av Camilla Lindholm - 17 juni 2008 23:50

på jobbet innehållande mycket stillasittande och diskuterande. Det har nämligen varit enhetsmöte i dagarna två och jag är nog inte den enda som under dagens eftermiddag kände mig snudd på tom i huvudet. Gårkvällen var däremot väldigt trevlig då vi hade sommarfest och avtackning av en kollega som går i pension. Vad som är mindre trevligt är att det tydligen under natten till idag varit inbrott på vinden. IGEN!!!!!!! När jag fick lappen med information i brevlådan fullkomligt flög jag upp på vinden för att se om något fattades. Det räcker ju med att flygbolaget slarvat bort Lars cykel, mina hjul, lite verktyg, pump, hjälp, skor och en hög med kläder. Hade jag dessutom blivit av med min snygga cykel hade lagt mig och vrålat på golvet som en 6åring i trotsåldern. Tack och lov stod den kvar men ett av våra förråd var uppbrutet, dock kunde jag inte se ifall något fattades. Det är lite svårt att veta bara sådär.  Idag har jag även varit på behandling hos Raffi Sernholt. Han hittade inget fel på mitt knä men däremot en bakåtrotation av bäckenet på ca 2cm. Efter det testsprang jag några minuter och visst, det gör ont men jag hoppas och tror ändå att efter några dagar så kan det bli bättre. Musklerna  måste få lite tid att lägga sig rätt och slappna av. Nu är jag vråltrött och tänker sova innan jag ska upp och jobba igen....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se